Over ons

×
Vinciane Hallo, ik ben Vinciane. Ik ben getrouwd en heb twee zonen in de middelbare schoolleeftijd. Ik ben reeds meer dan 20 jaar werkzaam in het Brussels Nederlandstalig Onderwijs. Het werken binnen onderwijs boeit mij enorm, maar na een jaar van herbronning kwam tot uiting dat ik eigenlijk ook wel graag bezig ben met opruimen, orde op zaken stellen, dingen praktisch organiseren, inrichting.
Zo Ik ben een opleiding gaan volgen in Nederland bij de Huishoudcoach® Utrecht en de input die ik daar kreeg voelde aan als thuiskomen. Ik heb daarom de stap gezet om in bijberoep te starten als professional organiser.
Ik geniet ervan om mensen te helpen orde en rust te creëren in huis en hoofd. Opruimen en organiseren geeft mij energie en die geef ik met plezier door aan anderen.
Dag allemaal. Mijn naam is Kathleen Boots. Tot mijn vijfenveertigste heb ik in dienstverband gewerkt. Ik ben begonnen als leerkracht Latijn en Grieks en geëindigd als provinciaal coördinator van het Vlaams Gebruikersplatform voor Personen met een Handicap (VGPH). Daarna heb ik het roer totaal omgegooid. Ik ontdekte dat ik een passie had voor opruimen en dat was het begin van mijn carrière als professional organiser.
De eerste jaren deed ik vooral individuele begeleidingen aan huis. Ik hielp mensen met opruimen, de administratie terug op orde krijgen, dingen aanpakken. Daarna, in de samenwerking met Vinciane, heb ik me vooral toegelegd op het geven van workshops onder de noemer ‘Orde op zaken voor een lichter leven’.
Ik werk nog steeds samen met Vinciane, maar omdat er in mijn leven tijd is vrijgekomen, heb ik daarnaast ook mijn eigen projecten. Je vindt daarover meer informatie op mijn website: www.well-organised.be .
Kathleen