Over ons

×
Vinciane Hallo, ik ben Vinciane. Ik ben getrouwd en heb twee zonen in de middelbare schoolleeftijd. Ik ben reeds meer dan 20 jaar werkzaam in het Brussels Nederlandstalig Onderwijs. Het werken binnen onderwijs boeit mij enorm, maar na een jaar van herbronning kwam tot uiting dat ik eigenlijk ook wel graag bezig ben met opruimen, orde op zaken stellen, dingen praktisch organiseren, inrichting.
Zo Ik ben een opleiding gaan volgen in Nederland bij de Huishoudcoach® Utrecht en de input die ik daar kreeg voelde aan als thuiskomen. Ik heb daarom de stap gezet om in bijberoep te starten als professional organiser.
Ik geniet ervan om mensen te helpen orde en rust te creëren in huis en hoofd. Opruimen en organiseren geeft mij energie en die geef ik met plezier door aan anderen.
Mijn naam is Kathleen. Op professioneel vlak heb ik lang in dienstverband gewerkt. Ik ben begonnen als leerkracht Latijn en Grieks en geëindigd als provinciaal coördinator van VGPH, een vzw binnen de gehandicaptensector.
Rond mijn vijfenveertigste heb ik het roer totaal omgegooid. Ik heb van mijn passie mijn beroep gemaakt en ben begonnen als ‘professional organiser’, op zelfstandige basis. De opleiding hiervoor heb ik gevolgd bij de NBPO in Utrecht.
Ik vind het fijn om orde en structuur aan te brengen, overzicht te creëren. Dit is niet voor iedereen evident. Daarom deel ik dat graag met anderen, zowel in individuele begeleidingen als tijdens de workshops.
Kathleen